Terug naar je essentie
Een persoonlijk verhaal van Susanne over haar hart
Lees verder

Een persoonlijk verhaal van Susanne

Wat jullie waarschijnlijk niet weten, wat je van de buitenkant niet kunt zien, is dat mijn hart en ik een bijzondere relatie hebben. Ik ben namelijk geboren met een ander hart dan de meeste mensen. In de medische wereld noemen ze het een ‘hartafwijking’.

Toen ik 4 maanden was werd ik geopereerd, een open hart operatie. Mijn hart heeft dus letterlijk open gelegen. Je kan misschien wel voelen dat deze operatie impact heeft gehad op mijn leven. Niet zo zeer op fysiek vlak maar des te meer op energetisch niveau.

 

Ik geloof namelijk niet dat ik toevallig met zo’n bijzonder hart ben geboren.
Het voelt alsof er een belangrijk thema is voor mij, wat ik aan mag kijken in dit leven. En dat is verbonden met het hart, met mijn hart.

Een aantal jaar geleden begon ik met mijn zoektocht om mijn hart te helen. En ik ben nog steeds onderweg. What a ride!

Het eerste dat waarschijnlijk bij je op komt als ik aan je vraag waar je hart mee verbonden is, is liefde. Het is maar één woord maar het heeft zoveel lagen. Liefde komt in zoveel verschillende vormen en kleuren.

Wat ik tijdens eerdere ervaringen op aarde heb geleerd over Liefde, wat ik in mijn jeugd heb geleerd over Liefde en wat ik nu leer over Liefde is weer anders dan wat ik over een jaar weet over Liefde. Er is zoveel te ontdekken.

 

En je begrijpt dat Liefde niet alleen gaat over liefde in een partner- of ouder relatie. Het gaat ook niet over vriendschappen of ‘soulmates’. Het gaat vooral over Zelf Liefde. Liefde voor jouw Zelf.

Elke dag leer ik meer over Zelf Liefde. Elke dag leer ik meer over mijn Zelf. En ook mijn Zelf heeft meerdere lagen op kosmische en aardse lagen.

Daarom is het Hart, mijn hart zo bijzonder. Daarom voel ik me zo dankbaar dat ik dit leven dit thema mag doorleven, dat ik mag leren over Liefde via mijn gewonde hart. Want daar, in mijn hart, in jouw hart, daar komt alles samen.

De hemel en de aarde, het mannelijke en het vrouwelijke, het donker en het licht. Het Hart is het centrum van alles. Het hart staat in direct contact met mijn essentie. Met mijn Hogere zelf en mijn persoonlijkheid. Het is de ideale plek om te leren over Zelf Liefde.

De zoektocht naar het helen van mijn hart gaat door. Niet omdat het moet maar omdat ik voel dat er nog zoveel te ontdekken valt over Liefde, over Zelf Liefde. En met elke stap die ik zet, elk inzicht dat ik krijg, elke sessie die ik doe, verandert de energie in mijn hartgebied. De vibratie verhoogt, het veld expandeert en de verbinding met mezelf en andere wezens versterkt.

 

Het is een magische reis. Niet gemakkelijk maar oh zo de moeite waard.
Wil jij ook meer leren over Liefde. Wil jij Zelf Liefde ervaren en de verbinding met jezelf, met jouw essentie, optimaliseren? Reis dan mee en geef je op voor de ‘Terug naar je essentie retraite: leven vanuit je hart.’

We hebben nog 2 plekjes beschikbaar. Geef je op voor 11 januari 2024 en ontvang €200,- early bird korting.

Liefs,

Susanne Amoraal

Terug

Terug naar je essentie retraite

22 t/m 26 februari 2024Girona, Spanje€2.295 (VOLGEBOEKT)
Ga mee op reis, terug naar jouw essentie! Ontdek hoe je vrij en authentiek kan leven vanuit je hart. Pak je uitdagingen bij de kern aan en dompel je onder in een bad van heling, lichtheid en vertrouwen.

Vind je het niet altijd gemakkelijk om verbinding met jezelf te ervaren? Om jezelf het middelpunt van jouw leven te maken? Wil jij je (weer) vrij en energiek voelen? Ga dan mee op deze (innerlijke) reis in het zonnige Spanje.

Meer informatie

Aanbod Spirituele Retraites en Trainingen