Master your Energy
Twee keer eerder in mijn leven ben ik zwanger geweest.
Lees verder

Geboorte van iets nieuws

Twee keer eerder in mijn leven ben ik zwanger geweest. Alles veranderde in mijn lichaam. De hormonen gierde in het rond. Moe, sacherijnig en dan weer pijn in mijn rug. Nee, gemakkelijk was het niet altijd.

Én…

Ik heb ook van mijn zwangerschappen genoten. Ik realiseerde mij maar al te goed hoe bijzonder het is dat er nieuw leven in mij groeide. Ik kon me energetisch met de zieltjes die bij mij waren verbinden, hen leren kennen en hen welkom heten in mijn leven. Negen maanden duurde het voordat ze volgroeid waren en geboren werden. De eerste bevalling heftig en traumatisch, de tweede bevalling prachtig en helend. En nu geniet ik van twee prachtige jongens van 7 en 5 jaar in mijn leven.

De afgelopen negen maanden ben ik ook zwanger geweest, samen met Sandra Baaijens. Na onze eerste ontmoeting vond al snel de conceptie plaats. Onze energieën kwamen samen en groeide uit in een nieuwe vorm. Door onze gezamenlijke liefde voor energiewerk ontstond er een 12-daagse training over Energie.

 

Master Your Energy: De 7 poorten naar je ware potentieel.

Het is een innerlijke reis naar je ware potentieel die deels in Nederland en deels in Spanje plaatsvindt. Met trainingsblokken in plaats van losse dagen zodat we steeds een deep dive kunnen maken in onszelf.

Want dat is wat we te doen hebben… het maken van een innerlijke reis. Wij kunnen deze alleen maar leiden omdat we deze reis al vele jaren (eeuwen) maken. En ook deze zwangerschap, het ontwerpen en vormgeven van de training was voor ons weer een reis vol inzichten.

Wat weten wij? En wat nog niet?
Wat is onze kracht? En wat niet?
Wat willen we delen? En wat niet?
Kortom; Wat is ons ware potentieel? En wat niet?

De afgelopen maanden hebben we genoten van het dragen van dit kindje, onze training. En nu is het tijd om de training op aarde te zetten. Om geboorte te geven aan de energie die is ontstaan uit liefde voor de magie van het leven.

Speciaal voor de sensitieve personen die bekend zijn met energiewerk en al stappen hebben gezet in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling hebben we deze training ontwikkeld. Voor het volgen van de training Master Your Energy is moed nodig want we gaan diep. Het wordt een intensieve innerlijke reis waar je jouw schaduwkanten aankijkt en verborgen schatten zal vinden. Op naar een vrij en authentiek leven in overvloed.

 

Terug

Training Thuiskomen bij jezelf

Start 8 maart 2024 (duur 8 dagen)Nederland en Spanje€2.495 EARLY BIRD PRIJS TOT 26 JANUARI (I.P.V. €2.695)
Reis mee door jouw energieveld en ontdek de verborgen schatten. Ontdek jouw aura laag voor laag zodat je je met jezelf kan verbinden op een diepe laag. Ervaar jouw kracht en heel oude pijn. Kom thuis bij jezelf.

Ben jij klaar om jouw eigen grootsheid ruimte te geven? Wil jij jouw essentie volledig belichamen? Wil jij leren hoe jij jouw sensitiviteit in kan zetten? Wacht dan niet langer en neem deel aan deze bijzondere innerlijke reis door jouw energieveld.

Meer informatie

Aanbod Spirituele Retraites en Trainingen